• Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Περιλαμβάνονται
 • Δεν περιλαμβάνονται
 • Κράτηση

Τα Τρίκαλα ντυμένα στα γιορτινά και σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μας υποδέχονται με το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο γεγονός, το Μύλο Των Ξωτικών.

*Η σειρά εκτέλεσης του προγράμματος δύναται να τροποποιηθεί χωρίς παραλείψεις.

Πρόγραμμα

1η ημέρα

Ημερομηνία: : 13 Δεκεμβρίου 2019

ΤΡΙΠΟΛΗ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Συγκέντρωση & αναχώρηση από την Τρίπολη στις το πρωί από την πλατεία Αγ. Βασιλείου. Με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις και μέσω Λαμίας άφιξη στη Καρδίτσα, τη πόλη της Θεσσαλίας, που συνδυάζει τη αυθεντική παράδοση, με τη μαγευτική φύση. Στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε για τα Τρίκαλα, την πόλη που τα Χριστούγεννα φοράει τα γιορτινά της και διεκδικεί, αν και μάλλον ήδη έχει κερδίσει, την πρώτη θέση ανάμεσα στους καλύτερους ελληνικούς χριστουγεννιάτικους προορισμούς. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και στη συνέχεια ακολουθεί ελεύθερος χρόνος να χαλαρώσουμε και να περιηγηθούμε στα όμορφα Τρίκαλα. Μια βόλτα στις όχθες του Ληθαίου (ο ποταμός της Λήθης, κατά τη μυθολογία), ο οποίος είναι παραπόταμος του Πηνειού., για να γνωρίσετε την πόλη-πρότυπο της ελληνικής επαρχίας που χρωστά σε μεγάλο βαθμό την ομορφιά της στο γραφικό ποταμό Ληθαίο αλλά και στα ιστορικά της μνημεία, την εξαιρετική ρυμοτομία, τις ευρύχωρες πλατείες, τα πάρκα και τους πεζόδρομούς της. Η διατηρητέα παραδοσιακή συνοικία Βαρούσι, όπου τα σπίτια φτιαγμένα με καλαμωτές και πλίνθους στα διάκενα, βαμμένα με διάφορα χρώματα, στέκουν αδιάψευστοι μάρτυρες της οικονομικής ακμής της πόλης μεταξύ του 18ου και 19ου αι. Προαιρετική διασκέδαση το βράδυ σε μια από τις πολλές και γραφικές ταβέρνες στα στενά του Σακαφλιά. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Ημερομηνία: : 14 Δεκεμβρίου 2019

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Πρόγευμα και έπειτα έχουμε όλη τη μέρα για να απολαύσουμε την πόλη που είναι έτοιμη για να υποδεχτεί κάθε χρόνο τους χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν στην πόλη εν όψει των γιορτών. Βόλτα στο περίφημο Μύλο των Ξωτικών. Εκεί μικροί και μεγάλοι μπορούν να περιηγηθούν στη χριστουγεννιάτικη αγορά, να επισκεφθούν το σπίτι του Αϊ-Βασίλη, να στείλουν γράμμα στο ταχυδρομείο των ξωτικών, να κάνουν πατινάζ και πολλά άλλα. Η κάθε γωνιά της πόλης και η πλατεία της μεταμορφώνονται και ζωντανεύουν με δεκάδες πρωτότυπες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δράσεις με παιχνίδια και εκπλήξεις. Οι εκδρομείς θα είναι ελεύθεροι να περιπλανηθούν στα διάφορα αξιοθέατα της πόλης των Τρικάλων όπως την όμορφη γέφυρα και τον ποταμό της, την παλιά πόλη, καθώς και τα πολυάριθμα μαγαζιά της και να γευματίσουν. Ακόμη, αξίζει μια επίσκεψη στο μουσείο του Τσιτσάνη, το τζαμί, το ρολόι και το κάστρο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική έξοδος - διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Ημερομηνία: : 15 Δεκεμβρίου 2019

ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Μετέωρα. , ένα σύμπλεγμα πελώριων βράχων οι οποίοι για πολλούς αιώνες δεσπόζουν στη περιοχή, συνθέτοντας ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς! Από τα σπουδαιότερα μνημεία του κόσμου, προστατευόμενο από την unesco και χαρακτηρισμένο ως «Διατηρητέο και Προστατευόμενο Μνημείο της Ανθρωπότητας», είναι το πιο αξιόλογο -μετά το Άγιο Όρος- μοναστηριακό κέντρο στην Ελλάδα. Επίσκεψη σε 2 μονές, το Μεγάλο Μετέωρο , και φυσικά το «μπαλκόνι των Μετεώρων», τη μονή Αγίου Στεφάνου. Συνεχίζουμε για το ταξίδι της επιστροφής στην πόλη μας. Άφιξη το βράδυ, μετά από ένα υπέροχο χαλαρωτικό, αλλά και γεμάτο όμορφες εικόνες τριήμερο!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
• 2 Διανυκτερεύσεις στα Τρίκαλα
• 2 Προγεύματα σε μπουφέ
• Εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Φόροι

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο: € 110

Επιβάρυνση μονόκλινου: 40 €

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Εισιτήρια εισόδου σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
• Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα και γενικά ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

 • Αναχώρηση
  Επιστροφή
  Μέγεθος Group
  Τιμή
   
 • αναχώρηση: Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019
  επιστροφή: Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019
  Μέγεθος Group: Χωρίς Περιορισμό
  τιμή: € 110 /Άτομο