• Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Το ταξίδι περιλαμβάνει
 • Το ταξίδι δεν περιλαμβάνει
 • Κράτηση
 • FAQ

ΚΥΠΡΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ!!!

 

 

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες..

Πρόγραμμα

1Η ΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 22 Μαρτίου 2023

ΤΡΙΠΟΛΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΠΡΩΤΑΡΑΣ-ΛΕΜΕΣΟΣ

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 04:00’ π.μ. από τον Προφήτη Ηλία στην Πλατεία Άρεως με προορισμό το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος . Άφιξη στις 06:30’ π.μ. και αφού περάσαμε τον έλεγχο αποσκευών και προσωπικών εγγράφων αναχώρηση με την πτήση της Aegean Air (A3 902) στις 08:00’ π.μ. με άφιξη στον διεθνή αερολιμένα της Λάρνακας 09:40’ π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και περιήγηση στην όμορφη πόλη της Λάρνακας.
Η Λάρνακα ονομαζόταν Κίτιον και κατακτήθηκε από τους Αχαιούς, κατόπιν πέρασε στα χέρια των Ασσυρίων, των Αιγυπτίων, των Περσών, οι οποίοι τοποθέτησαν Φοίνικες βασιλείς για να το διοικούν. Η σύγχρονη Λάρνακα είναι μία όμορφη πόλη, η οποία γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη από το 1960 και μετά. Το 1974, εξαιτίας της εισβολής, έκλεισε το αεροδρόμιο της Λευκωσίας και χτίστηκε το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην πόλη , κάνοντάς τη σπουδαίο κόμβο για ταξίδια στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Αναχώρηση για την Αγία Νάπα ένα από τα πιο κοσμικά μέρη της Κύπρου με τις πανέμορφες δαντελωτές παραλίες και την όμορφη νυχτερινή διασκέδαση. Συνεχίζουμε για τον Πρωταρά άλλο ένα αξιόλογο θέρετρο της Κύπρου με πανέμορφες παραλίες. Ελεύθερος χρόνος.
Αναχώρηση το απόγευμα για Λεμεσό τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 23 Μαρτίου 2023

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Κύπρου την Λευκωσία. Πρώτος μας σταθμός ο Τύμβος της Μακεδονίτισσας, στρατιωτικό κοιμητήριο και ηρώο κοντά στο μοναστήρι της Μακεδονίτισσας. Εδώ βρίσκονται θαμμένοι αξιωματικοί και οπλίτες, που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την Κύπρο κατά την εισβολή των Τουρκικών στρατευμάτων το 1974. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στα Φυλακισμένα μνήματα, χώρος των Κεντρικών Φυλακών Λευκωσίας, στον οποίο είχαν ταφεί κατά τη διάρκεια του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-59 οι εννιά απαγχονισθέντες από τους Άγγλους. Συνεχίζουμε με το μέγαρο της αρχιεπισκοπής. Επίσκεψη στον ιερό ναό του Ιωάννη με τις θαυμαστές τοιχογραφίες. Κατόπιν στα Ενετικά τείχη της παλιάς Λευκωσίας, στην Λαϊκή Γειτονιά και την πράσινη γραμμή που διχοτομεί την Λευκωσία σε Ελληνικό και Τουρκικό τομέα(προαιρετική επίσκεψη στα κατεχόμενα). Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και ψώνια . Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 24 Μαρτίου 2023

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΑΦΟΣ – ΛΕΜΕΣΟΣ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για μία ολοήμερη εκδρομή στη όμορφη Πόλη της Πάφου. Διασχίζοντας τους απέραντους αμπελώνες και πορτοκαλεώνες του Φασουρίου, φτάνουμε στον Πύργο τον Ιπποτών στο Κολόσσι Χτίστηκε αρχικά τον 13ο αιώνα αλλά το κτήριο που διατηρείται μέχρι σήμερα χρονολογείτε στα μέσα του 15ου αιώνα. Θα ξεναγηθούμε στο Κούριο όπου ήταν μια σημαντική αρχαία πόλη-βασίλειο και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές αρχαιολογικές περιοχές της Κύπρου. Στην συνέχεια περνώντας από τις Αγγλικές βάσεις θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στην Πέτρα του Ρωμιού, όπου κατά τη μυθολογία αναδύθηκε από τους αφρούς των κυμάτων η θεά της ομορφιάς και του Έρωτα, η Αφροδίτη. Συνεχίζουμε την επίσκεψή μας στη στήλη όπου ο Απόστολος Παύλος μαστιγώθηκε περνώντας από την Αγία Σολομονή, η οποία θεωρείται ως το παρεκκλήσι των επτά Κοιμωμένων και το οποίο αποτελούσε προσκύνημα για κάθε Χριστιανό του Μεσαίωνα. Θα επισκεφτούμε, την έπαυλη του Διονύσιου με τα μοναδικά σε ομορφιά ψηφιδωτά. Θα καταλήξουμε στο πανέμορφο λιμάνι της Πάφου με το υπέροχο φρούριό της. Χρόνος ελεύθερος. . Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 25 Μαρτίου 2023

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΟΡΟΣ ΤΡΟΟΔΟΣ – ΜΟΝΗ ΚΥΚΚΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να ξεναγηθούμε στα ορεινά καταπράσινα θέρετρα της Κύπρου. Θα σταματήσουμε στις χιλιοτραγουδισμένες Πλάτρες, γνωστές και από την ποίηση του Σεφέρη. Διασχίζοντας την οροσειρά Τρόοδος, που είναι 1.750 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Θα επισκεφτούμε το γνωστότερο και πλουσιότερο μοναστήρι της Κύπρου την Ιερά μόνη Kύκκου. Ιδρύθηκε το 1100 και αφιερώθηκε στην Παναγία. Στεγάζει μια από τις τρεις σωζόμενες εικόνες της Παναγίας που απεικονίζονται στον Απόστολο Λουκά. Εκεί στο Θρονί της Παναγίας θα επισκεφτούμε τον τάφο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του 3ου του Πρώτου Προέδρου της Κύπρου και θα καταλήξουμε στο πιο όμορφο και παραδοσιακό χωριό Όμοδος. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 26 Μαρτίου 2023

ΛΕΜΕΣΟΣ –ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό και την αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για την πρωινή μας βόλτα στην πόλη της Λευκωσίας. Το μεσημέρι αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Άφιξη στο αεροδρόμιο και αφού περάσουμε τον έλεγχο αποσκευών και προσωπικών εγγράφων αναχώρηση με την πτήση της Aegean Air (A3 913) στις 18:35΄μ.μ.Άφιξη στον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας Ελ.Βενιζέλος 20:20’μ.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή αργά το βράδυ γεμάτοι εικόνες από την πανέμορφη μεγαλόνησο.

 • Την μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν από Τρίπολη-Αεροδρόμιο-Τρίπολη
 • Την μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν από και προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας καθώς και τις εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο PEFKOS HOTEL 3* στην Λεμεσό
 • Ολοήμερη εκδρομή στη Λευκωσία με επίσημο ξεναγό του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού
 • Ολοήμερη εκδρομή σε: Πλάτρες, Ι.Μ Τροοδου, Ι.Μ Κύκκου, Όμοδος, Πάφο, με επίσημο ξεναγό του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού
 • Έμπειρος αρχηγός – ξεναγός του γραφείου μας
 • Τον φόρο διαμονής στο ξενοδοχείο
 • Ασφάλεια Αστικής-Τουριστικής Ευθύνης
 • Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

 • Αναχώρηση
  Επιστροφή
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Αναχώρηση Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023
  Επιστροφή Κυριακή 26 Μαρτίου 2023
  1 - 1 Pax
   
  Available Seats: 1

  ( 1 - 1 Pax ) 430.00 /

  - +

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες