• Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Περιλαμβάνονται
 • Δεν περιλαμβάνονται
 • Κράτηση

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ

Δράμα, ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός, μια πόλη που τα πλούσια δάση, οι βουνοπλαγιές και το χιονοδρομικό, τα ποτάμια, τα σπήλαια και τα κάστρα συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο που αφήνει τους επισκέπτες άναυδους.

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες..

Πρόγραμμα

1η Ημέρα

Date : 23 December 2018

ΤΡΙΠΟΛΗ – ΔΡΑΜΑ

Αναχώρηση από την Τρίπολη στις 6:00 π.μ από την Πλατεία Αγίου Βασιλείου με προορισμό την Δράμα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 8 ώρες με τις ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στη Δράμα περίπου στις 5:00 μ.μ. Τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την υπέροχη Δράμα, που κάθε Χριστούγεννα μεταμορφώνεται στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό.

2η Ημέρα

Date : 24 December 2018

ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΔΡΑΜΑ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, αναχώρηση για το φημισμένο σπήλαιο του Αλιστράτη που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και ωραιότερα της Ελλάδος, πιθανόν και της Ευρώπης αφού η φύση θέληση να δείξει τη μεγαλύτερη δύναμη της στη δημιουργία στολισμών και σχηματισμών. Επιστροφή στην Δράμα για φαγητό και επίσκεψη στην Ονειρούπολη, ένα πραγματικό χωριό του Αι Βασίλη, βγαλμένο σαν μέσα από παραμύθι. Η μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα συγκινεί μικρούς και μεγάλους προσφέροντας μοναδικές εικόνες. Το βράδυ θα γιορτάσουμε όλοι μαζί το Ρεβεγιόν στην αίθουσα του ξενοδοχείου.

3η Ημέρα

Date : 25 December 2018

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥ- ΒΩΛΑΚΑΣ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού, απέχει από την πόλη της Δράμας 42χλμ. και βρίσκεται σε υψόμετρο 2230μ. Βρίσκεται στα όρια του δήμου Νευροκοπείου, σε μια περιοχή με πανύψηλα δασωμένα βουνά και πλούσιους υδάτινους πόρους. Το Φαλακρό είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό της Μακεδονίας και μετά τον Παρνασσό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ελλάδα, μαζί με τα Καλάβρυτα. Από το μπαλκόνι του Φαλακρού η θέα απλώνεται από τα Όρος Άθως έως τα νησιά Θάσο και Σαμοθράκη. Το μεσημέρι στάση για φαγητό στο πανέμορφο χωριό Βώλακας, πάντα χιονοσκέπαστο και σε υψόμετρο 830μ. ένα ζωντανό και κεφάτο χωριό που τις γιορτινές μέρες διοργανώνει ξεχωριστές εκδηλώσεις που παραπέμπουν σε διονυσιακά δρώμενα παρασύροντας τον κόσμο σε ξέφρενα γλέντια υπό τους ήχους παραδοσιακών οργάνων όπως η γκάιντα και ο νταιρές. Επιστροφή στη Δράμα αργά το απόγευμα και ελεύθερος χρόνος.

4η Ημέρα

Date : 26 December 2018

ΔΡΑΜΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ

Αναχώρηση μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο από την όμορφη Δράμα για την Θεσσαλονικη. Στη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθούμε τον μεγαλοπρεπή Ναό του Αγίου Δημητρίου, πολιούχο της πόλης, έναν Ναό που σε καθηλώνει με την αρχιτεκτονική και την μεγαλοπρέπεια του. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό στην περιοχή του Λευκού Πύργου και βόλτα στην παραλιακή οδό του Θερμαϊκού και στη συνέχεια αναχώρηση για την Τρίπολή, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

•     Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.

•     Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

•     Τρεις(3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Δράμας με πρωινό.

•     Το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

•     Φ.Π.Α.

•     Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 70€/ATOMO (και για τις 3 διαν/σεις)

Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια και ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό.

 • Αναχώρηση
  Επιστροφή
  Μέγεθος Group
  Τιμή
   
 • αναχώρηση: Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018
  επιστροφή: Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018
  Μέγεθος Group: Χωρίς Περιορισμό
  τιμή: € 210 /Άτομο