• Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Το ταξίδι περιλαμβάνει
 • Το ταξίδι δεν περιλαμβάνει
 • Κράτηση
 • FAQ

..όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη!!!!

Ρώμη – Φλωρεντία – Βενετία

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες..

Πρόγραμμα

1η Ημέρα- Τετάρτη

Ημερομηνία: : 3 Αυγούστου 2022

Αναχώρηση Τρίπολη- Πάτρα-Ανκόνα

Αναχώρηση από Τρίπολη το πρωί με προορισμό την Πάτρα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα . Διανυκτέρευση εν πλώ.

2η Ημέρα Πέμπτη

Ημερομηνία: : 4 Αυγούστου 2022

Ανκόνα-Βενετία

Άφιξη περίπου στις 12:30' το μεσημέρι στο λιμάνι της Ανκόνα. Αναχώρηση για την περιοχή του Μεστρε στη Βενετία. Άφιξη αργά το απόγευμα , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο- ελεύθερος χρόνος -διανυκτέρευση.

3η Ημέρα Παρασκευή

Ημερομηνία: : 5 Αυγούστου 2022

Βενετία-Φλωρεντία

Μετά το πρωινό με την βοήθεια του ξεναγού μας θα περιηγηθούμε σε μια πόλη Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Από το Τρονκέτο θα αναχωρήσουμε με βαπορέτο για την Βενετία, μια πόλη χτισμένη επάνω σε 118 μικρά νησάκια που χωρίζονται από κανάλια και ενώνονται μεταξύ τους με γέφυρες. Η Γαληνοτάτη, όπως ονομαζόταν η Βενετία κατά την περίοδο της κυριαρχίας της φημίζεται για την αρχιτεκτονική της και ιδιαίτερα για τα υπέροχα γοτθικού ρυθμού κτίρια της, όπως το παλάτι των Δόγηδων. Θα απολαύσουμε την βόλτα μας στην Πλατεία του Αγ.Μάρκου , το "ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης" κατά τον Ναπολέοντα, όπου θα δούμε την ομώνυμη εκκλησία με τους πέντε τρούλους, τον Πύργο του Ρολογιού, τις παλιές φυλακές, την γέφυρα των Στεναγμών. Ελεύθερος χρόνος. Μετά το τέλος της ξενάγησης αναχώρηση για την περιοχή της ΜΟΝΤΕCATTINI TERME στην Φλωρεντία. Άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση. Δείπνο-ελεύθερος χρόνος-διανυκτέρευση.

4η Ημέρα Σαββάτο

Ημερομηνία: : 6 Αυγούστου 2022

Φλωρεντία

Μετά το πρωινό, με την καθοδήγηση του ξεναγό μας θα γνωρίσουμε την πανέμορφη πόλη Μουσείο την Φλωρεντία . Θα περιηγηθούμε στην Piazza del Duomo,όπου δεσπόζει ο ναός Santa Maria del Fiore ο τρίτος μεγαλύτερος καθεδρικός στον κόσμο με τον κόκκινο θόλο του. Θα θαυμάσουμε τις περίφημες πύλες του Βαπτιστηρίου, θα ανεβούμε στην κορυφή του Campanille di Gotto με τον γνωστό τρούλο του Brunelleschi και την πανοραμική θέα. Ακολουθεί μια επίσκεψη στην Galleria dell’Accademia για να θαυμάσουμε τον περίφημο Δαυίδ του Μιχαήλ Άγγελου και στην Galleria degli Uffizi όπου βρίσκονται μοναδικά έργα πασίγνωστων ζωγράφων της Αναγέννησης όπως των Μποτιτσέλι, ντα Βίντσι, Μιχαήλ Άγγελου και Καραβάτζιο. Θα κάνουμε μια βόλτα στην πλατεία Santa Maria Novella, στα καταστήματα της στιλάτης Via de Tornabuoni.Θα περπατήσουμε κατά μήκος του Ponte Vecchio με το όμορφο ηλιοβασίλεμα πάνω από τον ποταμό Άρνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

5η Ημέρα Κυριακή

Ημερομηνία: : 7 Αυγούστου 2022

Φλωρεντία-Ρώμη

Μετά το πρωινό , αναχώρηση για την αιώνια πόλη τη Ρώμη, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Στην απογευματινή μας ξενάγηση θα περιηγηθούμε στην Piazza Navona με το εντυπωσιακό σιντριβάνι του Μπερνίνι και την Piazza della Rotonda, όπου δεσπόζει το Πάνθεον που είναι αφιερωμένο σε όλους τους θεούς, αρμονικό και μυστηριώδες που θεωρείται από πολλούς ως το πιο τέλειο κτίριο στον κόσμο. Αποτελεί ένα «θαύμα της μηχανικής», καθώς ο επιβλητικός σε μέγεθος θόλος του είναι ο μεγαλύτερος από μη ενισχυμένο σκυρόδεμα στον κόσμο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

6η Ημέρα Δευτέρα

Ημερομηνία: : 8 Αυγούστου 2022

Ρώμη

Μετά το πρωινό , θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας στη Αιώνια Πόλη. Δε νοείται ταξίδι στη Ρώμη χωρίς μια στάση στο επιβλητικό Κολοσσαίο, και την Ρωμαϊκή Αγορά ένα από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα της Ρώμης, από εκεί θα καταλήξουμε στον Καπιτωλίνο Λόφο. Ύστερα θα περιπλανηθούμε στα περίφημα Ισπανικά Σκαλιά που αποτελούν πόλο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους, την εκκλησία Scalinata della Trinità dei Monti και το σιντριβάνι Fontana della Bracaccia του Μπερνίνι εκεί που καταλήγουν τα σκαλιά. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

7η Ημέρα Τρίτη

Ημερομηνία: : 9 Αυγούστου 2022

Ρώμη – Ανκόνα

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο , τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

8η Ημέρα Τετάρτη

Ημερομηνία: : 10 Αυγούστου 2022

Πάτρα-Τρίπολη

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας το μεσημέρι -περίπου στις 15:30. Επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στην Τρίπολη.

Μεταφορές βάσει προγράμματος, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο.

Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα,

Η μεταφορά με το βαπορέτο Τρονκέτο-Βενετία-Τρονκέτο.

 • Αναχώρηση
  Επιστροφή
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Αναχώρηση Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022
  Επιστροφή Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
  1 - 1 Pax
   
  Available Seats: 1

  ( 1 - 1 Pax ) 660.00 /

  - +

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες