• Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Το ταξίδι περιλαμβάνει
 • Το ταξίδι δεν περιλαμβάνει
 • Κράτηση
 • FAQ

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες..

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες..

Πρόγραμμα

1Η ΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 4 Αυγούστου 2023

ΤΡΙΠΟΛΗ - ΤΙΡΑΝΝΑ

Αναχώρηση στις 6:00’ το πρωί από τον Προφήτη Ηλία στην πλατεία Άρεως για τα σύνορα της Κακαβιάς με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις . Συνοριακός έλεγχος και συνεχίζουμε για τον τελικό μας προορισμό, τα Τίρανα. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο των Τιράννων με πρώτη μας στάση την ομώνυμη κεντρική πλατεία όπου δεσπόζει το άγαλμα του Σκερντεμπέι , το κτίριο της παλιάς Όπερας και το Μουσείο. Επίσης, θα δούμε το κτίριο των Υπουργείων, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού και το παλιό Τζαμί. Στην συνέχεια θα περιηγηθούμε στον Ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό της Αναστάσεως των Τιράννων που θεωρείται αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας- ελεύθερος χρόνος. Δείπνο-διανυκτέρευση .

2Η ΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 5 Αυγούστου 2023

ΤΙΡΑΝΝΑ - ΜΠΟΥΤΒΑ - ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ

Πρωινό και αναχώρηση για την ιστορική πόλη της Μπούτβα στο Μαυροβούνιο .H Budva (Μπούντβα) βρίσκεται στην Αδριατική Θάλασσα, στο κέντρο της ακτής του Μαυροβουνίου. Πρωτοκατοικήθηκε από τους Έλληνες (4ος) και η αρχαία ονομασία της ήταν Βουθόη. Τα ενετικά τείχη της παλαιάς πόλης, Stari Gran, φτιάχτηκαν από τους Βενετούς που κατείχαν την πόλη σχεδόν για 400 χρόνια (1420-1797). Αποτελούσαν οχύρωση της πόλης από την τουρκική εισβολή. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τα περίφημα βενετσιάνικα σπίτια και τα πλακόστρωτα δρομάκια το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Καθολική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, την Ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Τριάδας και την εκκλησία της Αγίας Μαρίας πάνω στα ενετικά τείχη Η αρχαία Ακρόπολη (Citadela) βρίσκεται στο νότιο τμήμα της παλαιάς πόλης όπου σήμερα φιλοξενεί ιδιωτική βιβλιοθήκη, με πολύτιμες συλλογές βιβλίων και χαρτών που αφορούν τα Βαλκάνια καθώς και το «Gran Teatar Budva», ένα από τα πιο διάσημα θεατρικά ιδρύματα των Βαλκανίων. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και ψώνια. Στην συνέχεια αναχωρούμε για το Τρεμπινιε ή αλλιώς «η πόλη του ήλιου και πλατάνων» την νοτιότερη πόλη στην Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας όπου θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τα όμορφα πέτρινα γεφύρια και τα στενά δρομάκια της ,θα θαυμάσουμε τον ναό του Αγίου Τρύφωνα, .Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο, ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 6 Αυγούστου 2023

ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την μεσαιωνική πόλη του Ντουμπρόβνικ (η παλιά ονομασία της πόλης ήταν Ραγκούσα) .Έχει ανακηρυχθεί μνημείο Παγκόσμια Κληρονομιάς της Unesco. Πρόκειται για μία οχυρωμένη πόλη μήκους 2,5 χλμ. Θα δούμε κτίρια σπουδαίας αρχιτεκτονική όπως τον πύργο του Ρολογιού, το Μέγαρο Σπόντζα του 16ου αι. χτισμένο από ξακουστούς τεχνίτες, που σήμερα στεγάζει τα κρατικά αρχεία, τις όμορφες εκκλησίες, όπως του Αγ. Βλασίου προστάτη της πόλης, με το μαρμάρινο οπλισμένο ιππότη στην πλατεία του, μοναστηριακά συμπλέγματα, το Φραγκισκανό Μοναστήρι , την μεγάλη και τη μικρή κρήνη του Ονούφριου με την εκκλησία του Σωτήρος. Στο πρυτανικό μέγαρο, που σήμερα φιλοξενείται το μουσείο του Ντουμπρόβνικ με την ιστορία της πόλης, όπου δίπλα βρίσκεται το δημαρχείο και ο καθεδρικός ναός. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και ψώνια. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 7 Αυγούστου 2023

ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ - ΜΟΣΤΑΡ - ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το περίφημο Μόσταρ που σημαίνει παλιά γέφυρα - stari most , την πόλη που έμβλημά της έχει το μεγαλύτερο τοξωτό γεφύρι, κατασκευασμένο έπειτα από εντολή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή. Περιήγηση στην παλιά πόλη που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς με τα υπέροχα χαμάμ, τα ισλαμικά τεμένη, το παζάρι, τα πανέμορφα αρχοντικά σπίτια .Το Μόσταρ είναι κτισμένο στις όχθες του ποταμού Νερετβα , και ενώνεται με επτά εντυπωσιακά γεφύρια ενώ συνιστά πόλη μαρτυρική ανά τους αιώνες με σύμβολά της τη Νέα Γέφυρα και τους Πύργους. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα - ψώνια. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο –δείπνο-διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 8 Αυγούστου 2023

ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ-ΚΟΤΟΡ-ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την παραθαλάσσια μεσαιωνική πόλη Κότορ , μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η πόλη βρίσκεται στον ομώνυμο κόλπο, ο οποίος θεωρείται το μεγαλύτερο- νοτιότερο και ομορφότερο φιορδ της Αδριατικής αλλά και της Νότιας Ευρώπης. Η πόλη περιβάλλεται από βενετσιάνικο τείχος μήκους 4,5 χλμ. Θα περιηγηθούμε στα στενά, δαιδαλώδη δρομάκια του Κότορ θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Τρύφωνα, την ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Λουκά, και το Μουσείο Ναυτικής Ιστορίας του Μοντενέγκρο. Εδώ θα περιηγηθούμε και στο επιβλητικό παλάτι του πρίγκιπα Πέτροβιτς, το οποίο χρησιμοποίησε και ο Ναπολέων Βοναπάρτης ως θερινή κατοικία. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα – καφέ. Στην συνέχεια αναχώρηση για τα Τίραννα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο – δείπνο-Διανυκτέρευση.

6Η ΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 9 Αυγούστου 2023

ΤΙΡΑΝΝΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τα σύνορα Κακαβιάς με ενδιάμεσες στάσεις . Συνοριακός έλεγχος .Συνεχίζουμε μέσω του αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού για την επιστροφής μας στην Τρίπολη με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις.

 • την  μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*-4* με πρωινό και γεύμα
 • τις ξεναγήσεις με έμπειρο ξεναγό
 • την είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
 • ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ώς προαιρετικό
 • Αναχώρηση
  Επιστροφή
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Αναχώρηση Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023
  Επιστροφή Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023
  1 - 1 Pax
   
  Available Seats: 1

  ( 1 - 1 Pax ) 450.00 /

  - +

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες