• Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Το ταξίδι περιλαμβάνει
 • Το ταξίδι δεν περιλαμβάνει
 • Κράτηση
 • FAQ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ.

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες..

Πρόγραμμα

1 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 14 Οκτωβρίου 2022

ΤΡΙΠΟΛΗ –ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ

Αναχώρηση από Τρίπολη και μετάβαση στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση, αναχώρηση στις 21:00. Διανυκτέρευση εν πλώ.

2 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 15 Οκτωβρίου 2022

ΣΟΥΔΑ-ΟΜΑΛΟΣ-ΧΑΝΙΑ

Άφιξη το πρωί στις 05:30' στο λιμάνι της Σούδας, επιβίβαση στο λεωφορείο και μετάβαση στο παλιό λιμάνι των Χανίων για καφέ και πρωινό. Αναχώρηση για τον Ομαλό όπου θα έχουμε την ευκαιρία να αντικρύσουμε το διασημότερο φαράγγι της Ελλάδας το γνωστό σε όλους μας Φαράγγι της Σαμαριάς. Επιστροφή στα Χανιά ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη των Χανίων που θεωρείτε μια από τις ομορφότερες της Ελλάδας. Αποτελείται από το Βενετσιάνικο λιμάνι και τα παραδοσιακά κτίρια πίσω από αυτό. Χαρακτηρίζεται από τα πολλά εναπομείναντα Ενετικά και Τουρκικά κτίρια και τα στενά γραφικά σοκάκια σε μορφή λαβύρινθου .Θα επισκεφθούμε την κλειστή αγορά και θα έχουμε χρόνο στα μαγαζιά και στα εστιατόρια στο παλιό λιμάνι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 16 Οκτωβρίου 2022

ΧΑΝΙΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ-Ι.ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μετά το πρωινό, επίσκεψη στους τάφους των Βενιζέλων. Αξιοθέατο δίπλα από την ιστορική εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Το πάρκο είναι ειδυλιακό με πευκόδασος και πανοραμική θέα προς την πόλη των Χανίων. Επίσκεψη στην οικία του Βενιζέλου. Αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη του Ρεθύμνου επίσκεψη στη Φορτέτσα και στα γραφικά δρομάκια της πόλης ,που η ανατολίτικη επιρροή από την Τουρκοκρατία ,συνδυάζεται με την ενετική αρχιτεκτονική της Αναγέννησης.Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό .Αναχώρηση και επίσκεψη στην Μονή Αρκαδίου, η ιστορία θέλει τη Μονή Αρκαδίου να ιδρύεται γύρω στον 11ο μΧ αιώνα από έναν μοναχό με το όνομα Αρκάδιο. Η Μονή Αρκαδίου έγινε γνωστή στις διάφορες περιόδους της ζωής της για διαφορετικά γεγονότα κάθε φορά Το 17ο αιώνα υπήρξε κέντρο αντιγραφής χειρογράφων, τον 18ο αιώνα λειτούργησε ως εργαστήρι χρυσοκεντητικής. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στον απελευθερωτικό αγώνα του 1821 διότι στις 8 Νοεμβρίου του 1866 έγινε το Ολοκαύτωμα όπου ο Εμμανουήλ Γιαμπουδάκης ή κατ’άλλους ο Εμμανουήλ Σκουλάς ανατίναξε την μπαρουταποθήκη της Μονής μετά από έντονη πολιορκία των Τούρκων από την 6η Νοεμβρίου σκορπίζοντας τον θάνατο όχι μόνο στους Χριστιανούς αλλά και στους Τούρκους. Αναχώρηση για Ηράκλειο, άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 17 Οκτωβρίου 2022

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΝΩΣΟΣ-ΓΟΡΤΥΝΑ-ΦΑΙΣΤΟΣ-ΜΑΤΑΛΑ--ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Το μινωικό ανάκτορο είναι ο κύριος επισκέψιμος χώρος που κατά την παράδοση υπήρξε η έδρα του Σοφού Βασιλιά Μίνωα. Είναι χτισμένο στο λόφο της Κεφάλας με εύκολη πρόσβαση προς το εσωτερικό της Κρήτης αλλά και προς την θάλασσα. Στην συνέχεια θα περάσουμε από τον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας, η οποία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αρχαίες πόλεις της Κρήτης ,με πλούσια ιστορία χιλιάδων χρόνων.. Έπειτα θα περάσουμε από το μινωικό ανάκτορο της Φαιστού έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης ,που άκμασε από το 6.000 π.Χ. περίπου μέχρι και τον 1ο π.Χ.αιώνα. Αναχώρηση για τα γραφικά Μάταλα με τις λαξευμένες σπηλιές, τους χίπηδες της δεκαετίας του ’70 αλλά και τη θρυλική ταινία «Η θεία μου η Χίπισσα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Επιστροφή στο Ηράκλειο ελεύθερος χρόνος-διανυκτέρευση.

5 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 18 Οκτωβρίου 2022

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΕΛΟΥΝΤΑ-ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ- ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΕΝΥΔΡΕΙΟ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την γραφική Ελούντα από όπου θα μεταβούμε με πλοιάριο στο μαρτυρικό νησάκι της Σπιναλόγκας. Εκεί δεσπόζει το κάστρο που χτίστηκε το 1579 από τους Ενετούς για την προστασία του κόλπου του Μιραμπέλου και την Ελούντα, μεταγενέστερα μετατράπηκε σε σανατόριο λεπρών για πάνω από μισό αιώνα, έκλεισε οριστικά το 1957.Ελεύθερος χρόνος στην παραλία Πλάκα στην Ελούντα. Αναχώρηση για τον πανέμορφο Άγιο Νικόλαο όπου θα περιηγηθούμε στα γραφικά δρομάκια του και θα θαυμάσουμε την πανέμορφη λίμνη του . Αναχώρηση για το παγκοσμίου φήμης ενυδρείο της Κρήτης το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα ενυδρεία της Ευρώπης και λειτουργεί από το 2005. Αναχώρηση για το λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο στις 21:00, διανυκτέρευση εν πλώ.

6 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 19 Οκτωβρίου 2022

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ

Άφιξη το πρωί στις 06:15' στο λιμάνι του Πειραιά και επιστροφή στην Τρίπολη έχοντας μαζί μας υπέροχες στιγμές από την μεγαλόνησο.

 • την μεταφορά με λεωφορείο
 • τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση
 • την διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό (1 στα Χανιά και δύο στο Ηράκλειο)
 • την ξενάγηση
 • τις εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους .
 • ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια  με το καραβάκι Πλάκα – Σπιναλόγκα- Πλάκα.(έως 18 ετών Δωρεάν, από 18-65 ετών 8€ το άτομο, από 65 ετών έως … 4€ το άτομο) Πολύτεκνοι, στρατιωτικοί, άνεργοι, ΑΜΕΑ με την επίδειξη των απαραίτητων εγγράφων δωρεάν)
 • τα εισιτήρια για την είσοδο στο Ενυδρείο
 • Αναχώρηση
  Επιστροφή
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Αναχώρηση Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022
  Επιστροφή Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022
  1 - 1 Pax
   
  Available Seats: 1

  ( 1 - 1 Pax ) 350.00 /

  - +

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες