• Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Το ταξίδι περιλαμβάνει
 • Το ταξίδι δεν περιλαμβάνει
 • Κράτηση
 • FAQ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ(ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΒΙΣΣΕΓΚΡΑΝΤ-ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ-ΣΤΟΥΡΟΒΟ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ)ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΝΙΣ.

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες..

Πρόγραμμα

1 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 2 Ιανουαρίου 2023

ΤΡΙΠΟΛΗ-ΝΙΣ

Αναχώρηση στις 04:30 π.μ. από τον Προφήτη Ηλία στην πλατεία Άρεως για το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων- με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις-Μετά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων συνεχίζουμε για την πόλη Νις της Σερβίας. Τακτοποίηση και δείπνο στο ξενοδοχείο-ελεύθερος χρόνος- Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 3 Ιανουαρίου 2023

ΝΙΣ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πλούσιο πρωινό αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τη Βουδαπέστη!Η ξενάγησή μας στο “Μαργαριτάρι του Δούναβη” ξεκινά από την Πέστη και τη μεγάλη Πλατεία των Ηρώων που είναι στολισμένη με υπέροχα αγάλματα. Συνεχίζουμε με τη λεωφόρο Αντράσσυ για να δούμε την Όπερα και τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ.Στεφάνου . Λίγο αργότερα, διασχίζοντας μια από τις γέφυρες του Δούναβη, τη Γέφυρα της Ελισαβετ, βρισκόμαστε στην πλευρά της Βούδας όπου θα επισκεφθούμε την επιβλητική καστρούπολη με τον Πύργο των Ψαράδων και τη θαυμαστή εκκλησία του Ματία, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες. Επίσκεψη στα επιβλητικά βασιλικά ανάκτορα . Τέλος, θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το νησάκι, Μαργαρίτα στη μέση του ποταμού.
Άφιξη-τακτοποίηση και γεύμα στο ξενοδοχείο και στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορούμε να επισκεφθούμε τον εμπορικό δρόμο Vaci ή να κάνουμε μια μίνι κρουαζιέρα με τουριστικό πλοιάριο στον Δούναβη (προαιρετικά).Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 4 Ιανουαρίου 2023

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το υπέροχο πρωινό, αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Άγιος Ανδρέας, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα, και ακολουθήσει το Βίσσεγκραντ, το ιστορικό αξιοθέατο της μαγευτικής Καμπής του Δούναβη με το άλλοτε λαμπρό και φημισμένο Βασιλικό ανάκτορο, -σώζονται μόνο λίγα ερείπια- ενώ η αναγεννησιακού ρυθμού, επίσημη αυλή υποδοχής αναστηλώθηκε σύμφωνα με τα παλαιά σχέδια.
Ακολουθεί βόλτα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με τη Σλοβακία, για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο της Σλοβακίας.
Επιστροφή στην Βουδαπέστη ,ελεύθερο χρόνος. Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά, ξεφάντωμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και ποτό. Διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 5 Ιανουαρίου 2023

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Mετά το πλούσιο πρωινό θα αναχωρήσουμε, για το Βελιγράδι με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και πρώτη επίσκεψη στο φρούριο Kalemegdan από όπου θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα . Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στο Ναό του Αγίου Σάββα, που είναι ο μεγαλύτερος (εν λειτουργία) ορθόδοξος ναός των Βαλκανίων. Ο τρούλος φτάνει τα 70 μέτρα ύψος και φέρει πάνω του επίχρυσο σταυρό 12 μέτρων, ενώ έχει 49 καμπάνες και είναι ορατός από κάθε σημείο της πόλης. Τακτοποίηση και δείπνο στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος διανυκτέρευση.

5 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 6 Ιανουαρίου 2023

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΤΡΙΠΟΛΗ

Μετά το πλούσιο πρωινό αναχώρηση και επιστροφή στην Τρίπολη μέσω Ευζώνων. Με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε στην πόλη μας αργά το βράδυ γεμάτοι ευχάριστες αναμνήσεις.

 • την μεταφορά με υπερσύγχρονο κλιματιζόμενο λεωφορείο
 • μια διανυκτέρευση στη Νις με πρωινό και γεύμα
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη με 2 πρωινά και ένα γεύμα
 • 1 διανυκτέρευση στο Βελιγράδι με πρωινό και γεύμα
 • τις εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Αναχώρηση
  Επιστροφή
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Αναχώρηση Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023
  Επιστροφή Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023
  1 - 1 Pax
   
  Available Seats: 1

  ( 1 - 1 Pax ) 430.00 /

  - +

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες