• Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Το ταξίδι περιλαμβάνει
 • Το ταξίδι δεν περιλαμβάνει
 • Κράτηση
 • FAQ

 ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ….  ΜΑΚΡΟΖΩΪΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες..

Πρόγραμμα

1 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 26 Αυγούστου 2022

Τρίπολη – Πειραιάς – Εύδηλος -Αρμενιστής

Αναχώρηση στις 04:00΄ το πρωί από Προφήτη Ηλία Τρίπολης και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 07:15΄ .Άφιξη στην Ικαρία στο λιμάνι της Εύδηλου στις 14:05΄. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα στο γραφικό Αρμενιστή όπου μπορούμε να διασκεδάσουμε και να γευτούμε τοπικά εδέσματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 27 Αυγούστου 2022

Αγ.Κήρυκος - Θέρμα -Ξυλοσύρτης - Ικαριώτικο Πανηγύρι

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον Αγ. Κήρυκο, την πρωτεύουσα του νησιού. Βόλτα στα λιθόστρωτα δρομάκια της παλιάς πόλης, όπου θα θαυμάσουμε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το Γυμνάσιο, την εκκλησία του Αγ.Κηρύκου, τα διώροφα καπετανόσπιτα. Στο λιμάνι θα δούμε την «Ικαριάδα», γλυπτό που υπενθυμίζει τη σχέση του νησιού με τον Ίκαρο. Στη συνέχεια, επίσκεψη στην περιοχή των Θέρμων με τις περίφημες ιαματικές πηγές. Προαιρετικό μπάνιο στο σημείο που οι θερμομεταλλικές πηγές αναβλύζουν από τη θάλασσα. Ακολουθεί χρόνος για φαγητό. Στην επιστροφή, θα περάσουμε από την πηγή με το Αθάνατο Νερό στον Ξυλοσύρτη. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ διασκέδαση στο διάσημο πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου στο Μάραθο, όπου θα ξεφαντώσουμε με τους περίφημους ικαριώτικους χορούς και θα απολαύσουμε υπέροχα τοπικά εδέσματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 28 Αυγούστου 2022

Σεϋχέλλες-Νας-Χριστός Ραχών

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο, επίσκεψη στο Μαγγανίτη και τις Σεϋχέλλες, μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού. Μπάνιο, φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Το απόγευμα αναχώρηση για τον παραθαλάσσιο οικισμό Νας, όπου βρίσκονται τα ερείπια του αρχαίου ναού της Ταυροπόλου Αρτέμιδας. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε και να φωτογραφηθούμε σε ένα απ’ τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα του Αιγαίου. Στη συνέχεια, επίσκεψη στο φημισμένο κεφαλοχώρι Χριστός Ραχών. Το χωριό διακρίνεται από τα χαλαρά ωράριά του: την ημέρα κοιμάται και τη νύχτα ζωντανεύει και οι κάτοικοι κάνουν τα ψώνια τους τις βραδινές ώρες. Φαγητό, διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 29 Αυγούστου 2022

Ράχες- Εύδηλος-Πειραιάς

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το παραδοσιακό οινοποιείο των Ραχών με το εντυπωσιακό πέτρινο πατητήρι, τα παραδοσιακά πήλινα πιθάρια και τη μοναδική θέα στο καταγάλανο Ικάριο Πέλαγος. Επίσκεψη στο ιστορικό μοναστήρι Μόντε του 15ου αιώνα που είναι αφιερωμένο στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και στο μοναστήρι της Αγίας Θεοκτίστης, χτισμένο ανάμεσα σε δύο μενίρ. Στη συνέχεια, αναχώρηση για τον Εύδηλο. Καφές. Επιβίβαση στο πλοίο αναχώρηση για Πειραιά στις 18:00.Άφιξη στις 00:55, και επιστροφή στην Τρίπολη αργά το βράδυ.

Μεταφορές βάσει προγράμματος, διαμονή με πρωινό και ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα.

είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους

 • Αναχώρηση
  Επιστροφή
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Αναχώρηση Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022
  Επιστροφή Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022
  1Pax - Χωρίς Περιορισμό
   

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες