• Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Το ταξίδι περιλαμβάνει
 • Το ταξίδι δεν περιλαμβάνει
 • Κράτηση
 • FAQ

Φθινοπωρινή Εξόρμηση στην Βόρεια Ελλάδα!!!

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες..

Πρόγραμμα

1 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΡΙΠΟΛΗ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΒΕΡΓΙΝΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Τρίπολη (Προφήτη Ηλία) για την Παναγιά Σουμελά στην Βέροια με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη προσκύνημα στην Παναγιά και αναχώρηση για την όμορφη πόλη της Βέροιας ή αλλιώς «Μικρή Ιερουσαλήμ» με πληθώρα βυζαντινών και μεταβυζαντινών εκκλησιών όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας .Θα περιηγηθούμε στην πρώτη πρωτεύουσα του μακεδονικού βασιλείου «την πόλη των αρχαίων Αιγών» με τους περίφημους βασιλικούς τάφους, το νεκροταφείο των τύμβων με τα άφθονα κτερίσματα της εποχής του σιδήρου, το Ανάκτορο, το Θέατρο, το ιερό της Εύκλειας, η Ακρόπολη και το τείχος της πόλης, το χρυσό αστέρι της Βεργίνας. Αναχώρηση για την νύμφη του Θερμαϊκού την πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Άφιξη αργά το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Σουρωτή και την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου όπου έχει ταφεί ο Άγιος Παϊσιος για ιερό προσκύνημα. Στην συνεχεία θα αναχωρήσουμε για Καβάλα μια πόλη στολίδι. Στο κέντρο της θα θαυμάσουμε το ξακουστό υδραγωγείο της με τις καμάρες του, θα περιηγηθούμε στο περίφημο κάστρο της και θα περπατήσουμε στην όμορφη παραλία της όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια και φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση

3 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 21 Σεπτεμβρίου 2022

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΕΔΕΣΣΑ

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για τα Λουτρά Πόζαρ όπου θα αναζωογονηθούμε στα ιαματικά και ευεργετικά νερά τους. Αναχώρηση για την Έδεσσα την πόλη με τους πανέμορφους καταρράκτες όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό. Επιστροφή Θεσσαλονίκη ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

4 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΤΡΙΠΟΛΗ

Πρωινό, αναχώρηση από το ξενοδοχείο και εξόρμηση στην Νύμφη του Θερμαϊκού την πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Επιβίβαση στο λεωφορείο με προορισμό τον πολιούχο της πόλης τον Άγιο Δημήτριο για προσκύνημα .Αναχώρηση για το Αρχαιολογικό μουσείο Θεσσαλονίκης ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα όπου φιλοξενεί πληθώρα αρχαιολογικών αλλά και περιοδικών εκθέσεων. Εν συνεχεία θα περπατήσουμε στο Λευκό Πύργο και θα πιούμε τον καφέ μας με θέα τον Θερμαϊκό. Θα κάνουμε τα ψώνια μας στην κεντρική αγορά στην πλατεία Αριστοτέλους και θα κατευθύνουμε στα λαδάδικα για φαγητό. Αναχώρηση το μεσημέρι για το ταξίδι της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις.

 • την μεταφορά με λεωφορείο
 • τις 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
 • τις εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Αναχώρηση
  Επιστροφή
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Αναχώρηση Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022
  Επιστροφή Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022
  1 - 1 Pax
   

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες