• Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Το ταξίδι περιλαμβάνει
 • Το ταξίδι δεν περιλαμβάνει
 • Κράτηση
 • FAQ

Ένα απολαυστικό τριήμερο στα πανέμορφα Κύθηρα με αφορμή την εορτή της

Παναγίας Μυρτιδιώτισσας 24/09.

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες..

Πρόγραμμα

1 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 23 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΡΙΠΟΛΗ-ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΥΘΗΡΑ

Αναχώρηση από Τρίπολη (Προφήτη Ηλία) 06:00’ το πρωί με προορισμό τη Νεάπολη-με ενδιάμεσες στάσεις-όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση και καφέ. Επιβίβαση στο πλοίο στις 11:00΄ για το Διακόφτι, το λιμάνι των Κυθήρων μετά από μία ώρα και ένα τέταρτο, εν πλω. Επιβίβαση στο λεωφορείο με προορισμό τον γραφικό Αβλέμονα-βόλτα και χρόνος για φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα ξενοδοχείο μας στην Αγία Πελαγία. Τακτοποίηση ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ διασκεδάζουμε (προαιρετικά) σε πανηγύρι στην Αγία Πελαγία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ-ΚΑΤΩ ΛΙΒΑΔΙ-ΚΑΤΟΥΝΙ-ΠΑΝΩ ΛΙΒΑΔΙ-ΧΩΡΑ-ΚΑΨΑΛΙ-ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση και επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, για προσκύνημα και παρακολούθηση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, επόμενος σταθμός η μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα της Ελλάδος -στο είδος της-το «Κατούνι». Σύντομη στάση για ψώνια παραδοσιακών προϊόντων στο Πάνω Λιβάδι και συνεχίζουμε για την Πρωτεύουσα «Χώρα» . Περίπατος στα γραφικά στενά, βόλτα στο Ενετικό Φρούριο με την μαγική θέα σε τρία πελάγη – Ιόνιο-Αιγαίο και Κρητικό- καθώς και το νησάκι Χύτρα , τα Αντικύθηρα, αλλά και την Κρήτη. Προαιρετική επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Επιστροφή στην Πλατεία του χωριού-ελεύθερος χρόνος.Στη συνέχεια αναχώρηση για το γραφικό παραθαλάσσιο Καψάλι μόλις 3 χιλιόμετρα πιο κάτω, για φαγητό δίπλα στην Θάλασσα. Μετά το φαγητό, προορισμός το καταπράσινο χωριό, Μυλοπόταμος, με τα πολλά νερά και τον φημισμένο καταρράκτη της Φόνισσας .Βόλτα στον καταρράκτη , καφές ή γλυκό στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο-ξεκούραση. Το βράδυ φαγητό και διασκέδαση με μουσική σε παραδοσιακή ταβέρνα, όπου θα απολαύσουμε τοπικούς μεζέδες-συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο της εκδρομής-(δεν περιλαμβάνει τα ποτά.)Επιστροφή στο ξενοδοχείο – διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 25 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΟΤΑΜΟΣ-ΔΙΑΚΟΦΤΙ-ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΡΙΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείo, επιβίβαση στο λεωφορείο με πρώτο σταθμό το κεφαλοχώρι Ποταμός- Ελεύθερος χρόνος για ψώνια στο παραδοσιακό παζάρι που γίνεται κάθε Κυριακή στην πλατεία και φαγητό. Μετά από την παραμονή μας στο χωριό, προορισμός το λιμάνι στο Διακόφτι, όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Νεάπολη στις 15.00’. Άφιξη στη Νεάπολη περίπου στις 16:15΄. Αναχώρηση για Τρίπολη με ενδιάμεσες στάσεις.

Μεταφορές βάσει προγράμματος, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό και ένα δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα με τοπικά εδέσματα.

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα, ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

 • Αναχώρηση
  Επιστροφή
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Αναχώρηση Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022
  Επιστροφή Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
  1 - 1 Pax
   

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες