• Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Το ταξίδι περιλαμβάνει
 • Το ταξίδι δεν περιλαμβάνει
 • Κράτηση
 • FAQ

Ένα υπέροχο τριήμερο στις Κυκλάδες!!!!

Αναχώρηση 22/07 από Τρίπολη για  Ραφήνα -Άνδρο

23/07 Άνδρο – Τήνο – Άνδρο

24/07 επιστροφή από Άνδρο προς Ραφήνα και Τρίπολη

 

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες..

Πρόγραμμα

1 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 22 Ιουλίου 2022

ΤΡΙΠΟΛΗ-ΡΑΦΗΝΑ-ΑΝΔΡΟΣ

Συγκέντρωση και αναχώρηση από τον Προφήτη Ηλία της Τρίπολης στις 4:30’ π.μ. με προορισμό την Ραφήνα. ’Aφιξη στις 7:00’ π.μ. Επιβίβαση και τακτοποίηση στο πλοίο. Στις 07:30’ π.μ. απόπλους για το λιμάνι του Γαυρίου, στην Άνδρο. Άφιξη περίπου στις 9:30’π.μ.Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για προσκύνημα στην Ι. Μονή Αγίας Μαρίνας-Μονή του 17ου αιώνα. Στην συνέχεια επίσκεψη και προσκύνημα στο καστρομονάστηρο την Ι.Μονή Παναχράντου. Ακολουθεί επίσκεψη στις πηγές της Σάριζας με τα ιαματικά νερά-το 1932 με βασιλικό διάταγμα αποφασίστηκε ότι καταπολεμά τις νεφρικές παθήσεις και όχι μόνο. Αναχώρηση για την χώρα της Άνδρου, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ελεύθερος χρόνος για φαγητό, ξεκούραση. Αργά το απόγευμα γνωριμία με την πανέμορφη Χώρα της Άνδρου. Θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε το ξακουστό σε όλο τον κόσμο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης από το ίδρυμα της Ελίζας και του Στέλιου Γουλανδρή που εκθέτει τις συλλογές έργων από αξιόλογους και φημισμένους καλλιτέχνες. Αυτό το διάστημα φιλοξενεί την έκθεση της κ. Αλεξάνδρας Αθανασιάδη,« Πλάθοντας το άυλο».

2 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 23 Ιουλίου 2022

ΑΝΔΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση νωρίς το πρωί για Γαύριο, όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Τήνο- 9:30’π.μ-.Άφιξη μετά από μία ώρα περίπου στο νησί της Τήνου. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Μονή Κεχροβουνίου, που είναι αφιερωμένη στην Αγία Πελαγία την Τηνιά. Η Αγία Πελαγία είδε στο όραμά της την Παναγιά, όπου της υποδείκνυε το μέρος στο οποίο ήταν θαμμένη η εικόνα της Παναγιάς της Μεγαλόχαρης. Η Αγία Πελαγία γιορτάζει στις 23 Ιουλίου. Μετά το προσκύνημα της Παναγίας , αναχωρούμε για την Χώρα της Τήνου, επίσκεψη και προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό. Αναχώρηση για το νησί της Άνδρου στις 17:00’. Άφιξη μετά από περίπου μια ώρα, στο Γαύριο της Άνδρου. Αναχώρηση και άφιξη στην Χώρα της Άνδρου, ελεύθερος χρόνος για βόλτες στα σοκάκια ή ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Άξιο θαυμασμού και επίσκεψης, είναι το άγαλμα του Αφανή Ναύτη έργο του Μιχαήλ Τόμπρου, δεσπόζει από το 1959 στην πλατεία της Ρίβας, στο κάτω άκρο της Χώρας, προς τιμή όλων των ναυτικών που έχασαν την ζωή τους στη θάλασσα. Σε αυτή την πλατεία μπορούμε να επισκεφτούμε το Ναυτικό Μουσείο της Άνδρου, όπου αποτυπώνεται όλη η ναυτική ιστορία του νησιού. Από αυτό το σημείο μπορούμε να θαυμάσουμε και τον μοναδικό φάρο της Ευρώπης που είναι χτισμένος πάνω σε έναν βράχο μέσα στην θάλασσα, τον Φάρο Τουρλίτη. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 24 Ιουλίου 2022

Your Plan

Πρωινό στο ξενοδοχείο, και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην Χώρα της Άνδρου με τα πλακόστρωτα σοκάκια της ,τα επιβλητικά νεοκλασικά κτίρια, την Καΐρειο Βιβλιοθήκη – με τους 3000 τόμους του λόγιου ,ιερωμένου, συγγραφέα, μαθηματικού ,εκπροσώπου του ελληνικού διαφωτισμού ,Θεόφιλου Καϊρη-και την ομώνυμη πλατεία. Αναχώρηση για το Μπατσί ,ένα πανέμορφο χωριό δίπλα στην θάλασσα ,που ξεχωρίζει για την γραφικότητα του και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά γύρω από την ομώνυμη αμμουδερή παραλία του. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα,φαγητό και προαιρετικό μπάνιο.
Αναχώρηση για Γαύριο, ελεύθερος χρόνος. Επιβίβαση στο πλοίο στις 17:00΄.Άφιξη μετά από περίπου δύο ώρες στην Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στην Τρίπολη.

Μεταφορές, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, Ραφήνα-Άνδρο-Ραφήνα

και Άνδρο-Τήνο-Άνδρο 23/07

διανυκτέρευση 2 νύχτες με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο στην Άνδρο

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα

Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κλπ

 • Αναχώρηση
  Επιστροφή
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Αναχώρηση Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022
  Επιστροφή Κυριακή 24 Ιουλίου 2022
  1 - 1 Pax
   

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες