• Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Το ταξίδι περιλαμβάνει
 • Το ταξίδι δεν περιλαμβάνει
 • Κράτηση
 • FAQ

2 ήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα με την επιβλητική και καθηλωτική  άγρια ομορφιά της φύσης!!!

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες..

Πρόγραμμα

1 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 4 Νοεμβρίου 2022

-ΤΡΙΠΟΛΗ –ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΑΡΤΑ

Αναχωρούμε 07:00’ από Προφήτη Ηλία Τρίπολης και ξεκινάμε το ταξίδι μας για την ¨Βασίλισσα¨ της Ηπείρου, όπως λέγεται!
Με ενδιάμεση στάση στη διαδρομή, συνεχίζουμε για την « Ιερά πόλις» του Μεσολογγίου. Έχει ταυτιστεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ελληνική πόλη με τον Αγώνα του 1821. Η πύλη της Εξόδου, ο χωματένιος φράχτης, ο κήπος των Ηρώων με τον τύμβο, όπου έχουν ταφεί οστά αγωνιστών, ανδριάντες και προτομές αγωνιστών και φιλελλήνων, όπως του Μάρκου Μπότσαρη, του Κυριάκου Μαυρομιχάλη και του Λόρδου Βύρωνα αποτελούν ορισμένα μόνο από τα τεκμήρια του ρόλου που διαδραμάτισε η πόλη στον αγώνα της ανεξαρτησίας. Θα επισκεφθούμε την οικία της οικογένειας Τρικούπη, που λειτουργεί ως Μουσείο. Η Δημοτική Πινακοθήκη, η οποία στεγάζεται στο Δημαρχείο, φιλοξενεί μόνιμα συλλογή πινάκων Ελλήνων και ξένων ζωγράφων του 19ου και 20ου αι., λιθογραφίες και διάφορα αντικείμενα σχετιζόμενα με το 1821: φύλλα των Ελληνικών Χρονικών του Μάγερ, αντικείμενα του Βύρωνα, ο οποίος πέθανε στο Μεσολόγγι. Συνεχίζουμε για το ταξίδι μας και αργά το απόγευμα θα φτάσουμε στην Άρτα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και βραδινή βόλτα στην Άρτα.

2 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 5 Νοεμβρίου 2022

-ΑΡΤΑ-ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ-ΠΛΑΤΑΝΟΥΣΣΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΠΡΑΜΑΝΤΑ-ΑΓΝΑΝΤΑ-ΑΡΤΑ

Παίρνουμε το πρωινό μας και αναχωρούμε για τα Τζουμερκοχώρια.
Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή με ενδιάμεσες στάσεις από Γραμμένιτσα , Πλαταννούσα , Ιερά Μονή Παναγιάς Τσούκας, το μουσείο σύγχρονης τέχνης Παπαγιάννη στο χωριό Ελληνικό και επόμενη στάση μας τα δύο κεφαλοχώρια, Άγναντα και Πράμαντα. Στα Πράμαντα θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό με παραδοσιακά εδέσματα. Πάρτε µια γεύση από την καθημερινή ζωή των ντόπιων στην κεντρική πεζοδρομημένη πλατεία όπου δεσπόζει η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και η λιθανάγλυφη βρύση «Αράπης» µε γάργαρο δροσερό νερό. Επίσκεψη στην ιστορική µονή της Αγίας Παρασκευής 3 χλµ. ανατολικά του χωριού, µεταξύ Πραµάντων και Μελισσουργών. Αφού απολαύσουμε το φαγητό μας, συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και θα επισκεφθούμε το Γεφύρι της Πλάκας. Χτισμένο το 1866 πάνω στον Άραχθο ποταμό, όπου μέχρι το 1913 αποτελούσε το φυσικό σύνορο μεταξύ του ελληνικού και τουρκοκρατούμενου κράτους. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας.

3 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 6 Νοεμβρίου 2022

-ΑΡΤΑ-ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ-ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ -ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε την ημέρα μας με την επίσκεψη στο ψαροχώρι της Κορωνησίας. Ένας από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ελλάδας γνωστός για το σημαντικό οικοσύστημα που φιλοξενεί.
Μία εντυπωσιακή διαδρομή ανάμεσα σε δύο λιμνοθάλασσες Λογαρού και Τσουκαλιό.
Στη συνέχεια απολαμβάνουμε την πόλη της Άρτας. Το φημισμένο γεφύρι της, το Βυζαντινό Κάστρο του 13ου αιώνα. Προτείνουμε την επίσκεψη στα μουσεία της πόλης. Συνεχίζουμε πλέον για τον δρόμο της επιστροφής και απολαμβάνουμε τον καφέ μας και τη βόλτα μας στην επόμενη στάση, στη Ναύπακτο. Αναχώρηση από τη Ναύπακτο με προορισμό την Τρίπολη.Άφιξη στην Τρίπολη αργά το βράδυ,γεμάτοι όμορφες εικόνες από Ελλάδα!

 • την μεταφορά με λεωφορείο
 • τις 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο  με πρωινό
 • τις εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ώς προαιρετικό
 • Αναχώρηση
  Επιστροφή
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Αναχώρηση Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022
  Επιστροφή Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022
  1 - 1 Pax
   

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες