• Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Το ταξίδι περιλαμβάνει
 • Το ταξίδι δεν περιλαμβάνει
 • Κράτηση
 • FAQ

Το νησί της Παναγιάς της Μεγαλόχαρης με τους επιβλητικούς περιστερώνες και τους εξαιρετικούς γλύπτες.

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες..

Πρόγραμμα

1 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 17 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΡΙΠΟΛΗ-ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ

Αναχώρηση το πρωί 04:30’ από Προφήτη Ηλία . Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο. Απόπλους στις 08:05΄ για Τήνο. Άφιξη στο νησί στις 11:20΄περίπου. Ακολουθεί επίσκεψη και προσκύνημα στο Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Ιερά Μονή Κεχροβουνίου).
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί περιήγηση στο νησί.Το μοναδικό χωριό Βώλαξ, θα μας εντυπωσιάσει με την ιδιαιτερότητα του τοπίου, τα χωριά Σκαλάδος, Κάμπος, Καρδιανή, Υστέρνια, Πλατιά μας ξεδιπλώνουν τις ομορφιές της Τήνου. Προορισμός στο μεγαλύτερο και για πολλούς ομορφότερο χωριό του νησιού, τον Πύργο. Επίσκεψη στο σπίτι και στο μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και σύντομη στάση στην κεντρική πλατεία του χωριού με τον αιωνόβιο πλάτανο, την υπέροχη μαρμαρόγλυπτη κρήνη καθώς και τα παραδοσιακά καφενεδάκια. Καταλήγουμε για φαγητό (προαιρετικά μπάνιο) στην όμορφη παραλία και λιμανάκι του χωριού Πανόρμου. Χρόνος ελεύθερος και το απόγευμα επιστροφή στη Χώρα. Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡΑ

Ημερομηνία: : 18 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ

Αναχώρηση μετά το πρωινό για προσκύνημα στη Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα όμορφα σοκάκια της Χώρας. Επιβίβαση στο πλοίο στις 18:00΄. Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας στις 21:20΄περίπου. Επιστροφή στην Τρίπολη αργά το βράδυ.

Μεταφορές βάσει προγράμματος, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μια διανυκτερεύση με πρωινό.

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα, ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

 • Αναχώρηση
  Επιστροφή
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Αναχώρηση Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022
  Επιστροφή Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022
  1 - 1 Pax
   

Δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες